Toegevoegd aan verlanglijstje.
Verwijderd van verlanglijstje.

Toegevoegd aan winkelmandje

Verder winkelen Afrekenen

Over ons

Industrie Totaal is leverancier van gereedschappen en technische materialen voor de vakman, de doe-het-zelver en ondernemingen in de bouw, wegen- en waterwerken, metaal en voeding. Onze groothandel biedt een ruim en gevarieerd aanbod van meer dan 15.000 producten, rechtstreeks leverbaar uit stock, met een specialisatie in aandrijf- en bevestigingsmaterialen.

Dit aanbod, en jaren ervaring en expertise, zorgen ervoor dat Traen Industries vandaag een gevestigde waarde in de regio Brugge en een onmisbare partner vormt voor de West- en Oost-Vlaamse bouw en industrie.

Heb je vragen over onze producten of ben je op zoek naar een artikel buiten ons assortiment? Aarzel niet en laat je on- en offline bijstaan door ons team. Voorzien van een stevige portie product- en toepassingskennis door opleiding en werkervaring in verschillende sectoren, helpen onze medewerkers je met professioneel advies en een uitstekende service.

Waarom kiezen voor Traen Industries?

Ruime voorraad van +15.000 artikelen

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €175

Generaties technische kennis en ervaring

On- en offline support door een sterk team

Over het bedrijf

Opgericht als de “Huilerie Brugeoise” in 1932, groeide onze groothandel over drie generaties uit tot het huidige Traen Industries. Met de groei van het bedrijf breidde ook het oorspronkelijke aanbod van minerale oliën, gestaag uit tot het brede, gevarieerde assortiment van vandaag. Traen Industries vormt tegenwoordig een gevestigde waarde in de regio Brugge en een onmisbare partner voor de West- en Oost-Vlaamse bouw en industrie. 

Met de toekomstplannen om de winkelruimte verder uit te breiden tot 3000m2 en de volledige voorraad zowel fysiek als online toegankelijk te maken, bouwen we verder op de uitstekende klantenservice die we nu aanbieden.

Naast professioneel advies en een vlotte on- en offline service, staan we eveneens in voor ontzorging door middel van het aanbieden van totaaloplossingen uit ons assortiment. Zo stellen we gereedschap- en materiaalpakketten samen op maat van jouw noden en werkzaamheden. Slim, makkelijk en efficiënt!

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!